ALKATRÉSZEK

Tökéletes tervezés, kiváló minőség

A legmodernebb követelmények alapján, magas szakértelemmel megtervezett és gyártott Würtemberg alkatrészek mindig tökéletes teljesítményt nyújtanak. Legyen szó akár fényszóróizzóról, akár féktárcsáról, a Würtemberg alkatrészeknél biztos lehet benne, hogy tartósak, méretpontosak, nagy teherbírásúak és kiváló minőségük szavatolja hosszú élettartamukat. Széles és folyamatosan bővülő kínálatunkban megtalálhatók autóizzók, vízpumpák, féktárcsák és fékbetétek, olaj-, levegő- és pollenszűrők, komplett vezérlés készletek és számos más alkatrész.

Ha önnek is fontos a minőség és a precizitás, akkor válassza a Würtemberg alkatrészeket járművéhez!

Würtemberg. Absolut Perfekt.

Termékek

Motor, erőátvitel

A motor az autó legfontosabb részegysége, ezért a minőség és megbízhatóság mindennél fontosabb. Pontosan ezt nyújtják a Würtemberg motor és erőátviteli alkatrészei, melyek professzionális gyártástechnológiával készülnek, kimagasló szakértelem mellett. Tartósságuk hosszútávon is megbízható működést garantál járműve számára.

Kínálat: szűrők, kuplung és alkatrészei, vezérműlánc készlet, jeladók, szenzorok, érzékelők, generátor szabadonfutó

Fék, futómű

Maximális biztonság és tökéletes teljesítmény, ezek elengedhetetlen követelmények a fék és futómű alkatrészeknél. A professzionális mérnöki tervezéssel és a legmodernebb gyártástechnológiával készülő Würtemberg fék és futómű alkatrészek a legmagasabb elvárásoknak és szabványoknak is megfelelnek, így tökéletes választás autónk részére.

Kínálat: féktárcsa, fékbetét, féknyereg, fékkopás jelző szenzor, lengéscsillapító, spirálrugó, kormánymű

Elektromos rendszer

Az elektromos alkatrészek megbízható, precíz működése elengedhetetlen a jármű működőképességének biztosításához. Legyen szó fényszóróizzókról vagy ablaktörlő motorról, a Würtemberg elektromos alkatrészei hosszútávon is kiváló teljesítményt nyújtanak.

Kínálat: izzó, üzemanyag szivattyú, ablaktörlő motor, szélvédő/fényszóró mosó szivattyú, tolatóradar szenzor

Karosszéria

A motor mellett a karosszéria is számtalan kisebb-nagyobb alkatrészből áll, melyek fontos elemei a jármű egészének. A Würtemberg karosszéria alkatrészek precíz és méretpontos kivitelezése, tartóssága kompromisszumok nélküli választást szavatol számunkra.

Kínálat: ablaktörlő lapát, ablaktörlő kar, ablakemelő szerkezet, ajtóemelő/motorháztető teleszkóp, kiegyenlítő tartály

Fűtés, hűtés

A fűtés és hűtés alkatrészek kettős feladatot látnak el, nagy terhelés alatt működnek és biztosítják a járművünk megbízható működését. A Würtemberg fűtés-hűtés alkatrészek hosszú élettartama és kiváló minősége minden körülmények között garantált.

Kínálat:
klíma nyomáskapcsoló, klíma belső elpárologtató, klímahűtő, termosztát, vízpumpa, klíma kompresszor, szárítószűrő, utastér ventillátor