MUNKARUHA

Minőség és tartósság

A Würtemberg munkaruhái és munkavédelmi cipői stílusos és praktikus fazonjuknak köszönhetően professzionális megjelenést, egyúttal maximális kényelmet és biztonságot garantálnak viselőjük számára. A Würtemberg Konfektion teljes kínálata innovatív technológiákkal, a legmodernebb és tartós alapanyagokból készül.

A munkaruhák széles választékában a kantáros és csípő nadrágok mellett a szerelőzakók, rövidnadrágok és technikai pólók egyaránt megtalálhatóak. Tegye teljessé munkaruháját a Würtemberg munkavédelmi cipőivel, melyek UltraLight technológiájuknak köszönhetően ultrakönnyűek, jól szellőznek. Minden modellben kevlár és kompozit betét gondoskodik a tökéletes védelemről, míg az anatómiailag kialakított talpbetét kifogástalan kényelmet biztosít. A munkavédelmi cipők között megtalálhatók a szandál vagy félcipő kialakítású lábbelik, köztük a szabadalmaztatott BOA rendszerű, fűző nélküli változatok is.

Würtemberg. Absolut Perfekt.

Termékek

Munkavédelmi cipő

A sérülések és balesetek megelőzésében sokat segítenek a minősített munkavédelmi cipők. A Würtemberg cipői nem csupán könnyűek, kényelmesek és jól szellőznek, de a kevlár és kompozit anyagokkal maximális védelmet is biztosítanak viselőjének, akár fűző nélküli kivitelben is.

Kínálat: félcipő, szandál, bakancs

Munkavédelmi ruházat

Egy munkaruha nem csupán praktikus viselet, de védelmet nyújt a sérülések és a szennyeződések ellen. A Würtemberg munkavédelmi ruházatai tartós, strapabíró és jó légáteresztő tulajdonságú anyagokból készülnek, kényelmesek és minőségi megjelenést biztosítanak.

Kínálat: rövidnadrág, nadrág, kantáros nadrág, kerek nyakú póló, v-nyakú póló, galléros póló, szerelőzakó, fleece kardigán