GARÁZSIPAR

Innováció és precizitás

A garázsipari berendezéseknél elengedhetetlen követelmény a legmagasabb szintű minőség, biztonság és precizitás. A Würtemberg garázsipari kínálata pontosan ezt kínálja önnek, és mindezen felül professzionális munkavégzést garantálnak a mindennapok során. Kiemelkedő megbízhatóságuknak és nagy teherbírásuknak köszönhetően tökéletes választást jelentenek minden műhely számára. Prémium használati értékük mellett megfizethető áron kínálják a Würtembergre jellemző innovatív megoldásokat és a megbízhatóan magas minőséget. Legyen szó akár egy kézi-  vagy célszerszámról, akár autóemelőről, a Würtemberg Garázsipar kínálatában biztosan megtalálja az ön számára szükséges terméket.

Würtemberg. Absolut Perfekt.

Termékek

Szerszámok

Az általános szereléshez nélkülözhetetlen Würtemberg szerszámok tartósságukkal és minőségi kialakításukkal hosszútávó segítői lesznek minden művelet során. Szerszám készleteink számos szerelési feladathoz nyújtanak gyors segítséget, a kínálat pedig folyamatosan bővül.

Kínálat: bithegy készlet, csavarhúzó készlet, dugókulcs készlet, üthető csavarhúzó készlet

Célszerszámok

Minden Würtemberg célszerszám az adott feladathoz tökéletesen illeszkedő, precíz kialakítással könnyíti meg a speciális munkafolyamatok elvégzését. Az adott feladathoz tervezett szerszámok megkönnyítik a sokszor nehezen hozzáférhető vagy különleges eljárást igénylő alkatrészek kezelését, cseréjét.

Kínálat: injektor fészekmaró készlet, injektor kihúzó készlet, izzítógyertya kiszedő, szabadonfutó kulcs készlet, fékdugattyú visszanyomó készlet, rugóösszehúzó készlet, lambdaszonda kulcs készlet, kuplung központosító szett, SAC kuplung szerszámkészlet, olajszűrő leszedő készlet, vezérlésrögzítő készlet

Műszerek

A pontosság mindenek felett, ez jellemzi a Würtemberg műszeres eszközeit, mindezeken túl strapabíró és könnyen kezelhető kialakításuk kiállja a mindennapok megpróbáltatásait. Különféle kemikáliák tulajdonságainak mérésére, a motor paramétereinek ellenőrzésére használhatók, ahol a legfontosabb a precíz értékek meghatározása.

Kínálat: fagyálló mérő, fékfolyadék tesztelő, kompressziómérő készlet, olajnyomásmérő készlet

Berendezések

Biztonságosak, kiemelkedő minőségűek és messzemenőkig tartósak, ezek a Würtemberg garázsipari berendezéseinek legfőbb jellemzői. Legyen szó egy gurulós aláfekvőről vagy egy kétoszlopos emelőről, ezek az eszközök elengedhetetlen tartozékai egy professzionális autószerviznek.

Kínálat: kétoszlopos emelő, dugattyús kompresszor, gurulós aláfekvő, indukciós hevítő, alkatrészmosó, homokfúvó, ultrahangos tisztító, hordószállító, szerszámoskocsi, szerszámtálca, fali légtömlő dob, olajkiadó, olajgyűjtő, hordópumpa, hordószállító